Koulutuksia sidosryhmille

Ennakoiva talousneuvonta järjestää sidosryhmille maksuttomia koulutuksia ulosotosta, perintäprosessista ja yleisestä taloudenhallinnasta. Koulutukset antavat ammattilaisille valmiuksia ohjata, neuvoa ja tukea asiakkaitaan. Tavoitteena on parantaa kansalaisten neuvontaa henkilökohtaisen talouden hallinnassa ja ehkäistä velkaongelmien muodostumista.

Koulutukset on suunnattu ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään asiakkaita, joilla on haasteita taloutensa hallinnassa. Ulosottolaitos toteuttaa koulutukset Teamsin välityksellä yhdessä talous- ja velkaneuvonnan kanssa.

Lisätietoja koulutuksista ennakoivan talousneuvonnan asiantuntijoilta sähköpostitse osoitteesta ennakoivatalousneuvonta.uo(at)oikeus.fi.

Koulutuksia pidetään myös ruotsiksi. Ruotsinkielisiin koulutuksiin voit tutustua ennakoivan talousneuvonnan ruotsinkielisellä sivulla .

Tulevia koulutuksia

Syksyisin koulutukset ovat peruskoulutuksia, ja keväisin on vuosittain vaihtuvia teemoja.

Alla olevat ilmoittautumislomakkeet on tarkoitettu ainoastaan koulutuksiin ilmoittautumiseen. Lomakkeiden kautta ei ole mahdollista saada asiakaspalvelua.

24.9.2024 klo 9–10 Palveluihin ohjaaminen: Ulosoton ja talous- ja velkaneuvonnan asiointikanavat ja palvelut

29.10.2024 klo 9–10 Myyttien murtaminen

26.11.2024 klo 9–10 Taloudenhallinnalla turvaa arkeen

Infotilaisuudet ennakoivan talousosaamisen oppimateriaali Massivaarasta

Ennakoivan talousosaamisen oppimateriaali – infotilaisuus nuorten kanssa toimiville ammattilaisille 19.8.2024 ja 27.8.2024 klo 15–15.45

Julkaistu 28.5.2024