Koulutuksia sidosryhmille

Ennakoiva talousneuvonta järjestää sidosryhmille maksuttomia koulutuksia ulosotosta, perintäprosessista ja yleisestä taloudenhallinnasta. Koulutukset antavat ammattilaisille valmiuksia ohjata, neuvoa ja tukea asiakkaitaan. Tavoitteena on parantaa kansalaisten neuvontaa henkilökohtaisen talouden hallinnassa ja ehkäistä velkaongelmien muodostumista.

Koulutukset on suunnattu ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään asiakkaita, joilla on haasteita taloutensa hallinnassa. Ulosottolaitos toteuttaa koulutukset Teamsin välityksellä yhdessä talous- ja velkaneuvonnan kanssa.

Lisätietoja koulutuksista ennakoivan talousneuvonnan asiantuntijoilta sähköpostitse osoitteesta ennakoivatalousneuvonta.uo(at)oikeus.fi.

Koulutuksia pidetään myös ruotsiksi. Ruotsinkielisiin koulutuksiin voit tutustua ennakoivan talousneuvonnan ruotsinkielisellä sivulla .

Tulevia koulutuksia

Alla olevat ilmoittautumislomakkeet on tarkoitettu ainoastaan koulutuksiin ilmoittautumiseen. Lomakkeiden kautta ei ole mahdollista saada asiakaspalvelua.

30.1.2024 klo 9–9.45 Ulosoton huojennukset: Miten toimivat ulosoton vapaakuukausi, rajoittaminen ja lykkäys? (Ulosottolaitos)

27.2.2024 klo 9–9.45 Talousneuvola asiakastyön tukena

26.3.2024 klo 9–9.45 Ajankohtaista positiivisesta luottotietorekisteristä (Verohallinto)

23.4.2024 klo 9–9.45 Velkojen järjestely: Velkatilanteen selvittäminen ja velkojen järjestelyvaihtoehdot (talous- ja velkaneuvonta)

28.5.2024 klo 9–9.45 Miten asiakkuus kulkee ulosotossa? (Ulosottolaitos)

Infotilaisuudet ennakoivan talousosaamisen oppimateriaali Massivaarasta

Ennakoivan talousosaamisen oppimateriaali – infotilaisuus opettajille

Julkaistu 19.9.2023