Ulosottolaitoksen videot

Kuinka kalliiksi laskun maksamatta jättäminen voi tulla? Tuleeko maksuhäiriömerkintä heti, kun velka menee ulosottoon? Miten ulosoton sähköistä asiointipalvelua käytetään? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus Ulosottolaitoksen videoilta.

Linkki videoon on jokaisen videon kuvan alla.

Laskun maksamatta jättäminen käy kalliiksi

Summaltaan pienestäkin laskusta voi kasvaa iso velka, jos sen jättää maksamatta. Alkuperäisen laskun lisäksi maksettavaksi voivat tulla esimerkiksi perintätoimiston kulut, oikeuskulut ja ulosottomaksu.

Laskun maksamatta jättäminen käy kalliiksi

Katso videomme Laskun maksamatta jättäminen käy kalliiksi.

Usein kysyttyä ulosotosta

Tuleeko ulosottomies kotiin ja vie television? Entä tuleeko maksuhäiriömerkintä heti, kun velka tulee ulosottoon? Ulosottoylitarkastaja Mila Riekki vastaa ihmisiä usein askarruttaviin ulosottoon liittyviin kysymyksiin.

Usein kysyttyä ulosotosta

Katso videomme Usein kysyttyä ulosotosta.

Ulosoton sähköinen asiointi – Näin asioit verkossa

Ulosoton sähköisessä asiointipalvelussa voit hoitaa useimmat ulosottoasiasi ja katsoa oman ulosoton kokonaistilanteesi. Asiointipalvelua voivat käyttää sekä velalliset että velkojat. Video opastaa sähköisen asioinnin käyttöön ja esittelee, minkälaisia toimintoja siellä on.

Ulosoton sähköinen asiointi – Näin asioit verkossa

Katso videomme Ulosoton sähköinen asiointi – Näin asioit verkossa.

Velallisen ulosottoasiat -tuloste

Velallinen voi tarkistaa ulosottovelkojensa kokonaistilanteen Velallisen ulosottoasiat -tulosteesta. Tulosteessa on eritelty vireillä olevat ja päättyneet ulosottoasiat. Video opastaa tulosteen tulkintaan ja näyttää, mistä kohtaa tulostetta löytyy mitäkin tietoa.

Velallisen ulosottoasiat -tuloste

Katso videomme Velallisen ulosottoasiat -tuloste.

‍Videot Videosync-palvelussa

Löydät Ulosottolaitoksen videot myös Videosync-palvelusta:

Julkaistu 3.4.2024